Entreprenad

Vi är ett kunnigt byggföretag med lång erfarenhet och bred kompetens. Våra erfarna målare, snickare, mattläggare och golvläggare finns för dig när du behöver dem.

BLISAB hjälper dig med dina bygg- och måleriprojekt – från skiss till slutbesiktning. Tack vare vårt breda kontaktnät och djupa samarbeten med våra partners så kan vi lösa alla problem, oavsett när dom inträffar. Vi utför många olika sorter av renoveringar, om- och tillbyggnationer, m.m. Vi arbetar ansvarsfullt och för en dialog med dig som kund under hela processen – allt för att du ska känna dig trygg. Vi arbetar med kunskapen om att vårt nordiska klimat kan ställa till med problem. Vi har lösningarna.
Vi gör allt
Få kan matcha vårt erbjudande vad gäller omfattning och kvalitet. Oavsett om det rör sig om tapetsering, VSS, kakel och klinkers, snickeriarbeten, golv eller målning av tak, väggar och fasader så är BLISAB en erfaren och kunnig partner.
...och lite till
Vi står för vad vi säger. Oavsett om det rör sig om arbeten inomhus eller utomhus så levererar vi högsta tänkbara kvalitet, oavsett om objektet är en nyproduktion, industribyggnader, tak- och plåtarbeten, m.m.

Kontakta oss

Öppet 07:00 – 16:00

Telefonstigen 2

131 39 Nacka

E-post: info@blisab.se