Om oss

Vi är ett kompetent teknikföretag som levererar komplette El- & Teleinstallationer med kvalitet och ansvar inom Entreprenad och Service.

Blisab Elteknik startades 2016 med affärsidén ”att leverera kompletta el- & teleinstallationer med kvalitet och ansvar inom entreprenad och service. Vi arbetar med både företagskunder med kommersiella eller privata fastigheter och privatpersoner.

Vi har vårt huvudkontor i Nacka och projektkontor i innerstan på Regeringsgatan samt på Värmdö. Vi har för avsikt att finnas nära våra kunder och därför är vår lokalisering väldigt viktigt. Tack vare vårt projektkontor på Regeringsgatan når vi ut till hela innerstan på 5 minuter utan att behöva fundera på trafik eller parkering. Det ser vi som en styrka.

Vårt team

Vi som är verksamma i företaget har stor erfarenhet från såväl stora som små företag vilket medför att vi har insikt hur både stora och mindre projekt ska drivas. Vår erfarenhet är din garanti.

Mats W - redigerad

Mats Wadström
VD/projektledare

Mats har stor erfarenhet inom projekt och service med hela 30 år i branschen. Under 18 år har han varit verksam som chef på ABB, YIT där hans uppgift har varit att utveckla och bygga stabila lönsamma verksamheter.

Jonas Rantala - redigerad

Jonas Rantala
Platschef/projektledare

Jonas har 12 år i el-branschen med erfarenhet inom projekt och service där en stor del av kundkretsen är internationell.

Samuel Gunnarsson - redigerad

Samuel Gunnarsson
Projektledare

Samuel har stor erfarenhet inom service och projekt, han har arbetat på både små och stora företag under sina 35 år i branschen och vet vad som krävs för att leverera med kvalitet i tid.